Over ons

“Op en top familiebedrijf”

“Sinds onze oprichting in 1998 kenden we een onafgebroken groei. Vanuit onze ervaring in de wereld van de metaalconstructie wisten we bijzonder goed wat metaalconstructeurs verwachten van hun partners voor het poederlakken. Deze noden en behoeftes vormden het vertrekpunt voor Tilkin Powder Coatings.

Ongeveer 90 procent van onze productiecapaciteit wordt ingevuld door metaalconstructeurs uit de provincies Limburg, Luik, Vlaams- en Waals-Brabant en Zuid Nederland. Zij vertrouwenop ons voor de oppervlaktebehandeling van poorten, hekwerk, balustrades, leuningen, trappen, radiatoren, zichtbare metalen gebouwelementen,…. Naast een verfijnde afwerking specialiseren we ons in zeer grote en zware stukken. Daarnaast werken we voor uiteenlopende sectoren voor de behandeling van machines, auto- of motoronderdelen, straatmeubilair,… Ook particulieren zijn steeds welkom. Jaarlijks verwerken we meer dan 5.000 orders.

Deskundig advies, heldere afspraken over het gewenste kwaliteitsniveau, snelle en duidelijke offertes, korte termijnen, een vakkundige uitvoering,... Samen met onze 23 vakbekwame en gemotiveerde medewerkers leveren we alle nodige inspanningen om onze klanten een topservice te bieden.

Hiervoor investeerden we de afgelopen jaren sterk in de professionalisering van onze administratie, de uitbouw van onze installaties én een volledig gedocumenteerd productieproces. In de loop van 2017 en 2018 realiseren we een omvangrijke uitbreiding voor de verdere verhoging van onze productievolumes en de komst van een overdekte laad- en loszone. Alle orders worden binnen gestockeerd vanaf 2018.

Ondanks deze forse groei zijn en blijven we een op en top familiebedrijf waar rechtstreekse en korte lijnen met de zaakvoerders centraal staan. Heb je vragen of opmerkingen? Contacteer ons gerust!”

Jo en Rosy Tilkin