Renovatieopdrachten

Info

Metaal of hout? Wij maken van oud weer nieuw…

Onze technieken voor het stralen, metalliseren en poederlakken van metalen oppervlaktes zijn noodzakelijk bij renovatieopdrachten van allerlei metaalconstructies in bestaande gebouwen. Wij bieden voor dergelijke opdrachten een totaalservice. Dat geldt ook voor de renovatie van houten trappen, meubels,…

Ontdek hier onze aanpak & werkwijze Vraag online je prijs aan

Renovatie van metaalconstructies in en aan gebouwen

Metalen balustrades, terraswanden, metalen zichtelementen,… Na verloop van vele jaren zijn ze onvermijdelijk aan een grondige renovatiebeurt toe.

In sommige gevallen treden door een slechte oppervlaktebehandeling of door constructiefouten al veel sneller corrosie en andere problemen op.

In al deze gevallen bieden we, in samenwerking met onze vertrouwde partner, een totaalservice voor de volledige renovatie van al deze metalen elementen. Deze renovatie biedt mooie opportuniteiten voor het maken van andere kleur- en afwerkingskeuzes.

Onze service omvat:

  1. Projectondersteuning
  2. Demontage
  3. Aanpassen van eventuele constructiefouten
  4. Stralen, metalliseren en poederlakken
  5. Montage
  6. Transport

Bekijk enkele realisaties van renovatieopdrachten.

Renovatie van houten meubels en interieurelementen

Wij geven oude massieve meubels, deuren, trappen,… een tweede leven.

Allereerst halen we de authentieke houtstructuur terug naar boven door de techniek van het ‘luchtgommen’. Daarbij gebruiken we uiterst fijn zand onder een zeer lage druk.

In een laatste stap zorgen we voor de vereiste bescherming en afwerking. Vervolgens werken we de houtstructuur naar wens af met een kleurolie, kleurbeits of/en met beschermende vernislagen. Zo geven we oude meubels een nieuw leven volgens de allerlaatste interieurtrends.

Bekijk enkele realisaties van houtrenovaties.

Ontdek hier onze aanpak & werkwijze

Vraag online je prijs aan

Klik hier om een offerte aan te vragen