De winnaar van onze wedstrijd is bekend!

In 2022 vierden we 25-jarig bestaan van Tilkin Powder Coatings. Sinds onze oprichting in 1997 kenden we een onafgebroken groei. Dankzij het vertrouwen van onze klanten, hebben we onze zaak kunnen uitbouwen tot een innovatief bedrijf waarbij we steeds zoeken naar duurzame materialen om iedere keer opnieuw topproducten te kunnen vervaardigen

Om onze verjaardag samen met onze klanten te vieren, schreven we het afgelopen jaar een wedstrijd uit: Eén van onze klanten kon een cashprijs van €2500 winnen.

Hoe kon men deelnemen? Iedere besteller kreeg een kanskaart, vanaf een bestelbedrag van €500. Hoe hoger het bestelbedrag, hoe meer kanskaarten men ontving.

In het afgelopen jaar hebben 267 verschillende klanten, particulieren en multinationals uit België en Nederland, een bestelling geplaatst waarbij we in totaal 1133 kanskaarten hebben uitgedeeld.

Intussen zijn we een nieuw jaar gestart. Hoog tijd om de winnaar van onze wedstijd bekend te maken: Een dikke proficiat Steel Coating Concept uit Bastogne, specialist in zandstralen, metalliseren, microstralen, airbrushen en thermopoweren van metalen.

Herbekijk hier hoe Elliena, het 5-jarige petekind van Jo, de winnaar van onze actie kiest.

Ook meegedaan aan de wedstrijd en niet gewonnen? Niet getreurd! Volgend jaar komen we opnieuw met een spraakmakende actie voor de dag. Houd onze social media kanalen goed in de gaten als je ook wil meedoen.

Tenslotte zouden we alle klanten willen bedanken voor hun deelname aan onze wedstrijd en voor het vertrouwen in Tilkin Powder Coatings. Al 25 jaar lang. Wij kijken er alvast naar uit om er nog eens minstens 25 jaar bij te doen.

Geniet van deze eindejaarsperiode met familie en vrienden.