Vier samen met ons het 25-jarig bestaan van Tilkin Powder Coatings en win 2.500 euro cash!

1998

Het gouden geboortejaar van Tilkin Powder Coatings, want sindsdien kenden we een onafgebroken groei. En dat allemaal dankzij jou. Dus een dikke dankjewel om al zolang op ons te vertrouwen, iedere keer opnieuw. Om samen met jou ons 25-jarig bestaan te vieren hebben we een interessante wedstrijd uitgeschreven. Als jarige schenken we maar liefst 2 500 euro in cash aan één van onze klanten.

Stilstaan is achteruitgaan

Wij blijven investeren en groeien, en dat liefst op een energiebesparende manier. Zo investeert Tilkin Powder Coatings al jarenlang in duurzame materialen. En daar pluk ook jij de vruchten van. Omdat wij jouw bestelling energiezuiniger produceren, geniet jij steeds van de meest aantrekkelijke marktprijzen.


Wist je trouwens dat we ook een nieuwe oplegger voor uitzonderlijk vervoer in ons assortiment hebben om jou nog beter te servicen? Daarnaast gaven we onze 11 medewerkers een extra steuntje in de rug om een e-bike aan te schaffen. In plaats van de auto, fietsen ze nu al fluitend van en naar het werk.


Doe mee en win!

Hoe kan jij die cashprijs van €2500 winnen? Simpel! Uit alle bestellingen die er in de komende maanden binnenkomen, zal er één klant naar huis gaan met onze cashprijs van € 2 500.


Hoe we die winnaar bepalen? Bestel tussen 18 mei en 17 december 2022 via onze balie of ons online bestelplatform voor een minimum bestelbedrag van € 500 inclusief BTW. Afhankelijk van je bestelbedrag, krijg je van ons een kanskaart. Hoe hoger je bestelbedrag, hoe meer kans je maakt op deze geweldige hoofdprijs.


Plaats nu je online bestelling


Hoeveel kanskaarten krijg je voor je bestelling?

De eerste klant op dinsdag, 20 december 2022 krijgt de eer om het winnende lot te trekken. Dit bedrijf ontvangt 2.500 euro cash om te spenderen zoals zij het willen. Weet jij al wat je ermee zou doen?


Check hier het wedstrijdreglement.